YMCA Rotterdam

Onze organisatie biedt kinderen, tieners en jongeren een plek waar ze zich thuis voelen en zich kunnen ontwikkelen.

Advies YMCA NL ivm Corona

Advies YMCA NL ivm Corona

UPDATE 12-03-2020 19.10 uur: advies tot cancellen ALLE activiteiten

Ook in Nederland worden de maatregelen steeds verder aangescherpt m.b.t. het uitbreken van het Corona Virus, en ook vooral het tegengaan van verdere verspreiding. Zo hebben veel sportbonden al besloten hun wedstrijden tot 1 april af te gelasten, adviseert het Oranje Fonds dat de activiteiten van NL Doet op een ander moment moeten plaatsvinden en heeft de regering aangegeven dat activiteiten waar meer dan 100 mensen aanwezig zijn geen doorgang mogen hebben.

In het verlengde hiervan adviseren we, in lijn met advies van de overheid, om ALLE activiteiten tot 1 april geen doorgang te laten hebben. In de activiteiten vindt veel (fysiek) contact plaats. We willen alles doen om verspreiding te voorkomen.

Wat ook blijft is aandacht voor je persoonlijke gezondheid: was je handen regelmatig met water en zeep, hoest of nies in de binnenkant van je elleboog, gebruik papieren zakdoekjes en gooi deze weg.

Voor meer informatie over de actuele situatie kijk dan ook op https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19/vragen-antwoorden waar het RIVM continue de stand van zaken en maatregelen voorziet van een update.

Met deze maatregelen, bovenstaande informatie en door adviezen op te volgen hopen we met zijn allen dat zo snel mogelijk de situatie weer normaal is.

YMCA Nederland

Joost Vlasblom

Reacties zijn gesloten.
(c) 2019 - YMCA Rotterdam