YMCA is op zoek naar vrijwilligers tussen die een jeugdclub willen leiden bij één van de jeugdverenigingen in de regio Rotterdam.

Bij de lokale verenigingen YMCA Krimpen, CJV Vlaardingen, Jeugdclub Poortugaal, CJV Sliedrecht en CJV Feijenoord zijn wekelijks één of meerdere jeugdclubs. Gezelligheid staat voorop! Er wordt veel gekletst, spelletjes gespeeld en leuke knutselwerkjes gemaakt.

Wat kun je doen?
Jij kan wekelijks een uurtje club leiden. Je bedenkt samen met je team een leuke activiteit, denk aan een speurtocht, gourmetavond, tafelvoetbaltoernooi of knutselwerkje. Je organiseert dit, zorgt tijdens de club dat alles goed loopt en de kinderen plezier met elkaar hebben.

Wie ben je?
Je bent enthousiast, ondernemend en wil graag met kinderen werken. Ook lijkt het je leuk om mensen te ontmoeten en werk je het liefst samen in een team. Je bent creatief en weet altijd wel wat leuks te bedenken.

Wat krijg je van ons?
Je krijgt van ons de kans om je te ontwikkelen en een nieuwe ervaring op te doen. Je leert omgaan met kinderen en hoe je een activiteit kunt organiseren. Wij begeleiden je hierin zo goed mogelijk ook  mag je deelnemen aan cursussen van YMCA. Denk hierbij aan een training groepsdynamica, omgaan met moeilijk gedrag, etc.  Na afloop ontvang je een certificaat met al je vaardigheden die je hebt opgedaan.

Doe je mee?
Stuur een email naar [email protected]