CJV Vlaardingen is op zoek naar een vrijwilliger die de jeugdactiviteiten van onze vereniging wil promoten.  Wil jij onze website bijhouden, persberichten schrijven, flyers ontwerpen en berichten plaatsen op onze Instagram? Lees dan snel verder.

CJV Vlaardingen is een actieve jeugdvereniging met activiteiten zoals dans- en theaterlessen, kickbokslessen, een cursus freerunning, knutselclubs, de maandelijkse FICO filmmiddag, de jaarlijkse sinterkaasintocht en nog veel meer….

Wat kun je doen?

Als communicatie held(in) help je met onze on- en offline communicatie. Je plaatst nieuwe activiteiten op onze website, maakt foto’s bij jeugdactiviteiten en deze post je op onze social media. Ook maak je flyers en posters in onze huisstijl en zorg je dat deze worden verspreid. Heb je zelf een leuk en creatief idee, dan mag dat natuurlijk ook???? Meedoen kan al vanaf een paar uur per maand.

Wie ben je?

Je bent enthousiast, ondernemend en hebt zin om eens iets anders te doen. Je bent creatief, vind het leuk om flyers vorm te geven en bent gek op social media.

Wat krijg je van ons?

Je krijgt van ons de kans om je te ontwikkelen en je creativiteit te uiten. Je leert omgaan met Publisher en WordPress, wij proberen je hier zo goed mogelijk in te begeleiden. Ook mag je deelnemen aan cursussen van YMCA (waar CJV bij is aangesloten) en je ontvangt een mooi certificaat wat goed staat op je CV.

Doe je mee?

Stuur ons een mail naar [email protected]  Wil je een beter beeld krijgen van CJV Vlaardingen, check dan de website www.cjvvlaardingen.nl.