YMCA Nederland is op zoek naar vrijwilligers die samen met een team de YMCA Conferentie willen organiseren.

Op 15 en 16 maart 2019 organiseert YMCA Nederland een conferentie, met als thema YMCA 2030. Leden worden hier geïnspireerd en geboeid om na te denken over de toekomst. Hoe ziet de wereld er in 2030 uit en hoe spelen wij hierop in? Als spreker is er een trendwatcher en er zullen leuke en actieve workshops zijn. De conferentie vindt plaats in het luxe YMCA-hotel de Ernst Sillems Hoeve in Den Dolder.

Wat kun je doen?
Als congresorganisator help jij met de organisatie van deze conferentie.  Maak een mooie uitnodiging, hou de inschrijvingen bij, denk mee over het programma en nog veel meer…  Jij kan met ons meedoen???? Natuurlijk ben je dit weekend zelf ook aanwezig bij de conferentie om alle gasten welkom te heten.

Wie ben je?
Je bent enthousiast, ondernemend en houdt van plannen en organiseren. Het lijkt je leuk om mensen te ontmoeten en je werkt graag samen in een team. Je werkt graag in korte periode naar een bepaald doel toe.

Wat krijg je van ons?
Je krijgt van ons de kans om je te ontwikkelen en een nieuwe ervaring op te doen. Met je team organiseer je samen een mooi evenement waar je veel van kunt leren. Wij begeleiden je zo goed mogelijk om dit te organiseren en ook mag je deelnemen aan cursussen van YMCA. Na afloop ontvang je een certificaat met al je vaardigheden die je hebt opgedaan.

Doe je mee?
Stuur een email naar [email protected] Wil je meer weten over YMCA Nederland, kijk dan even op deze website www.ymca.nl.