YMCA Rotterdam

Onze organisatie biedt kinderen, tieners en jongeren een plek waar ze zich thuis voelen en zich kunnen ontwikkelen.

Kersttassen dankbaar ontvangen in Rotterdam-Zuid

Kersttassen dankbaar ontvangen in Rotterdam-Zuid

CJV Feijenoord heeft voor de kerst in samenwerking met het STC 172 gezinnen blij gemaakt met een goed gevulde kersttas. Deze kersttassen zijn uitgedeeld aan gezinnen in Rotterdam Zuid die met de kerstdagen wel een extraatje kunnen gebruiken. In de kersttassen zaten leuke en nuttige spullen waaronder speelgoed en eten. De reacties die de vrijwilligers van het CJV en de studenten van het STC ontvingen waren enthousiast en dankbaar.

Het CJV is een vrijwilligers organisatie in Feijenoord waar meerdere dagen per week gratis activiteiten voor kinderen worden georganiseerd. Het STC is een onderwijs- en kennisinstelling voor scheepvaart, transport en havenindustrie in Rotterdam.

Joost Vlasblom

Reacties zijn gesloten.
(c) 2019 - YMCA Rotterdam