YMCA Rotterdam

Onze organisatie biedt kinderen, tieners en jongeren een plek waar ze zich thuis voelen en zich kunnen ontwikkelen.

#YMCoronA: Online games en challenges

#YMCoronA: Online games en challenges

Volg #YMCoronA online! Speciaal voor basisschoolkinderen die verplicht thuis moeten blijven; doe mee met gave thuis challenges of volg onze livesessie waarmee je vanuit je huiskamer mee kan doen met toffe spelactiviteiten. Geef je op! https://ymca.nl/ymcorona/

Maak een knikkertoren,  zorg dat je eigengemaakte autootje ook echt kan rijden of knutsel een gave fotocollege. Drie keer per week dagen wij je uit! Maak een foto of filmpje en deel het met ons op social media of via de mail. Misschien word jij wel de stoerste bouwer of juist de grootste creatieveling.

Ook starten wij iedere donderdagmiddag met een wekelijkse livesessie met onze vrijwilligers. Jij kan hier aan deelnemen, alleen of juist samen online met je vrienden, klasgenoten of broertjes of zusjes. Zo blijf je met elkaar in contact en doe je mee met leuke spellen en activiteiten.

Blijf op de hoogte en volg ons op Insta #YMCoronA en Facebook: YMCA Nederland.

Joost Vlasblom

Reacties zijn gesloten.
(c) 2019 - YMCA Rotterdam